Custom made voor jou

Ontwerp uw eigen custom teamoutfit

In samenwerking met Craft kunnen wij u ons custom made concept voorstellen.

Craft ontwikkelt en produceert sinds 1977 functionele sportkleding voor recreatieve, amateur en professionele sporters. Craft begon als pionier in functionele baselayers en is nog steeds één van de marktleiders in deze gespecialiseerde, veeleisende markt. Naast baselayers heeft Craft een ruim aanbod in technische sportkleding voor diverse disciplines. De innovatieve en functionele kleding van Craft wordt in nauwe samenwerking met professionele atleten ontwikkeld om zo de behoeften van zowel de topsporter als de actieve sporter nog beter te leren begrijpen. Van deze jarenlange opbouw aan expertise kunt u nu profiteren en dit omzetten in een unieke custom teamoutfit.

Samen met onze leverancier Craft Custom bieden wij u de snelste route naar uw custom teamoutfit.

Hoe werkt dit precies?

Het custom proces

De snelste route naar uw custom teamoutfit

Het ontwerp en productie proces van uw custom kleding omvat verschillende fases. Onderstaand schema maakt inzichtelijk welke stappen er genomen worden voor de productie van uw custom outfit.

Stap 1 : Artikelselectie

Stem de keuze van de artikelen af op uw wensen en het gebruikersniveau; Active, Performance of Elite.

Stap 2: Design

De designfase is een belangrijk onderdeel van het productieproces en is allesbepalend voor het eindresultaat. Het ontwerp kan door u zelf worden samengesteld met behulp van de Craft designtemplates. Beschikt u niet over de tools voor de realisatie van een ontwerp? Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van een hoogwaardig ontwerp.

Stap 3: Passen

Met behulp van pasmodellen worden de juiste maten bepaalt.

Stap 4 – 6: Pre-productie
Stap 4: Order – Stap 5: Artworkcontrole/Design – Stap 6: Sample productie

In deze voorbereidende fase wordt alle informatie die betrekking heeft op de artikelkeuze, pricing, artwork en design verzameld en overgedragen aan de producent van de kleding.

Stap 7 – 10: Bestelling & productie
Stap 7: Order controle – Stap 8: Sublimeren – Stap 9: Confectioneren/afwerken – Stap 10: Controle/verpakken

Na ontvangst van de goedkeuring en het ingeven van de order gaat de productie van uw kleding van start. U ontvangt een bevestiging met de leverdatum. Afhankelijk van het seizoen, bedraagt de levertijd na het ingeven van de order doorgaans 7 – 9 weken.